Zeevonk Communicatie

Licht in zee! De golven spatten niet alleen, maar veranderen ook van kleur. En mijn voetstappen achter me, in het zand, lichten op. Dat komt door de Zeevonk. Deze eencellige van 1 millimeter groot heet officieel Noctiluca scintillans, ‘flitsend nachtlichtje’.

Zeevonk Communicatie doet hetzelfde.Door allemaal iets kleins bij te dragen, maak je iets groots.

Strategisch communicatieadvies

Communicatie hoort, net als de zeevonk, bij beweging. Het zet dingen in beweging, of ondersteunt beweging, verandering in een organisatie.

Door te communiceren weten mensen wat er gaande is, zijn ze meer betrokken en kom je tot betere resultaten. Met goede communicatie nodig je mensen uit om mee te doen. Zowel intern, als met klanten of stakeholders.

Ik heb bijna 20 jaar ervaring in grote organisaties. Van zorgorganisaties tot technische bedrijven. Vanuit Zeevonk Communicatie biedt ik strategisch communicatieadvies aan bedrijven die zelf geen strategisch adviseur in dienst hebben. Meestal omdat ze op een goede basis weer zelf verder kunnen. Of omdat er een tijdelijke verandering gaande is. Groei, of krimp. Een groot project. Dan ondersteun ik met een goede analyse en een concreet plan van aanpak. 

zeevonk communicatie

Samenwerking

Ik werk samen met fotografen, vormgevers en filmmakers om een communicatiestrategie te vertalen naar de praktijk.

De foto's op deze website zijn van Ton Mosheuvel, Suzanne Blachard, Sander van der Wel , Co van Ederen (beeldgroep NWZ) en Inez Bruin.

Privacy

Zeevonk Communicatie staat voor openheid en transparantie. Maar de gegevens die je op de site van Zeevonk Communicatie achterlaat, zijn strikt vertrouwelijk!
Zeevonk Communicatie (KvK 71037942) is verantwoordelijk voor het verwerken van de persoonsgegevens die je toevertrouwt door het bezoeken van de website en het invullen van de inschrijvings- en contactformulieren.

Persoonsgegevens zijn de gegevens die direct of indirect herleidbaar zijn tot een natuurlijke persoon als bedoeld in artikel 4 lid 1 van de Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG), n. 2016/679. Dit betekent informatie die ofwel direct over iemand gaat, ofwel naar deze persoon te herleiden is.

Op mijn website vraag ik je om je naam en e-mailadres achter te laten. Deze gegevens gebruik ik om je vraag te beantwoorden en je te informeren over nieuws van Zeevonk Communicatie. Je kunt je hier altijd voor afmelden.

 Je gegevens worden niet doorgespeeld aan derden.